Elke vrijdagochtend vertrekt de wandelgroep naar een plek ergens in de Kempen om tussen de 10 en 12 kilometer te wandelen. Na ca 6 kilometer is er altijd een pauze, bij voorkeur op een leuke locatie.

Plezier en vriendschap staan bij de wandelgroep hoog in het vaandel. Bovendien is wandelen goed voor uw fysieke en psychische gezondheid. En wat willen we eigenlijk nog meer? Bovendien kun je tijdens het wandelen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft en kom je vaak op plaatsen waar je normaal niet komt.

Omdat we, als gevolg van de corona crisis, niet meer met de auto naar de startlocatie willen, starten we vanaf de kerk in Zeelst of vanaf een gemakkelijk per fiets te bereiken locatie (denk aan b.v. Dorpsgenot , ZOO Veldhoven , Volmolen , Molenvelden etc.).
We lopen in groepen van ca 5-7 personen, startend om 9.15 uur, steeds met een tussentijd van 10 minuten. Samen met een beperkte koffiepauze hopen we dan op de koffielocatie ongewenste drukte te voorkomen.
De groepen worden iedere keer opnieuw ingedeeld zodat er gewandeld wordt in een wekelijks wisselende samenstelling. Wandelaars worden per mail (wandelenkbozeelst@gmail.com) geïnformeerd over de wandeling en de groep waarin ze zijn ingedeeld.
Het blijft ieders eigen verantwoordelijkheid  zich te houden aan de corana regels, zowel tijdens de wandeling als in de horeca.

 

Wanderlschema 2 oktober t/m 20 november 2020

Wandelschema 7 februari t/m 10 april 2020

Wandelschema t/m januari 2020

Wandelprotocol.pdf

 

Lunchwandeling 27 september 2019

 

Wandelgroep in Zuidlimburg april 2019

 

Groepsfoto naar aanleiding van 300e wandeltocht

 

Wandelen in de mist