Veldhoven.nieuws.nl is een digitaal platform voor groot en klein nieuws uit Veldhoven. Een team bestaande uit verslaggevers, fotografen en een columnist (Thieu Vlemmix) zorgt dagelijks voor nieuwe berichten op de website en de Facebookpagina. Algemeen Veldhovens nieuws en nieuws van onder meer de gemeente, sport, bedrijvennieuws, 112-berichten en columns vinden er een plekje.

Maar ook u kunt eenvoudig berichten voor het platform aanleveren. Kijk daarvoor op de contactpagina van de website. Of het nu gaat om nieuws, sport, de aankondiging van een evenement, concert of beurs, laat het ons weten.

Foto’s kunt u mailen naar veldhoven@nieuws.nl. Vergeet niet uw naam te vermelden in verband met bronvermelding op de website. Het beheer van Veldhoven.nieuws.nl ligt bij Ad Adriaans. (Correspondent Eindhovens Dagblad en Veldhovens Weekblad)

Heeft u een nieuwtje voor de site, of kent u een gouden of diamanten paar dat op de site geportretteerd wil worden? Laat het weten en we komen graag even langs.  

Wilt u op de hoogte blijven van lokaal nieuws? Like dan de Facebookpagina van Veldhoven.nieuws.nl en u blijft vanzelf op de hoogte van nieuwe berichten op de website.