Vorig jaar zijn we een pilot gestart met een kookclub voor beginners. Met groepjes van acht personen samen met een ervaren kok de basisbeginselen verkennen, een maaltijd bereiden. En niet onbelangrijk ook samen daarna genieten van de bereide gerechten.

Wij zouden dit initiatief het komend najaar graag voortzetten en zelfs uitbreiden. Daarom willen wij bij jullie inventariseren wie hiervoor belangstelling heeft, zodat we ons aanbod daarop kunnen afstemmen.

Ook willen we ruimte bieden aan een nieuwe doelgroep van mensen met meer kookervaring, die het leuk zouden vinden samen een maaltijd te bereiden, van en met elkaar te leren al dan niet met een ervaren kok erbij als begeleider. En ook daarna samen de bereide gerechten te nuttigen.

Aanvullend zijn we ook een ander initiatief aan het verkennen. Dat is samen met de bewoners van Severinus maaltijden bereiden en aan tafel gaan. Gedacht wordt daarbij aan groepjes van twee personen met kookervaring die aansluiten bij de bewoners van Severinus. Vindt u dat leuk, laat het ons weten, dan gaan wij aan de slag om de mogelijkheid te verkennen.

Graag vernemen we van u of u belangstelling heeft voor:

1 De kooklessen voor beginners
2 Samen koken voor meer ervaren “koks”
3 Samen koken met Severinus

Graag zouden we willen weten voor welk type kookcursus u zich zou willen opgeven. Wij kunnen dan nagaan waar we een geschikte ruimte kunnen vinden en welke kok ons daarbij wil helpen.

Dus vragen we u om onderstaand formulier in te vullen om u aan te melden.

We verwachten dat we dan in september met de verschillende kookmogelijkheden kunnen beginnen.