Datum:   woensdag 22 juni 2022
Verzamelen:   13.15 uur bij de poort 
Rondleiding:   13.30 – 15.30 uur 
Eigen bijdrage:    geen
Aanmelden:   via onderstaand formulier tot uiterlijk 15 juni 

 

De rioolwaterzuivering in Eindhoven is de grootste waterzuivering van Waterschap De Dommel. De rioolwaterzuivering verwerkt het afval water van de door ons omringende gemeentes. Het schone water gaat na zuivering naar de Dommel.

Op woensdag 22 juni  hebben wij een excursie gepland naar deze rioolwaterzuivering Eindhoven.  Gelegen aan de Van Oldenbarneveltlaan 1 te Eindhoven. U krijgt hier een twee uur durende rondleiding. De rondleiding start om 13.30 en eindigt om 15.30 uur. Het is een mooie en leerzame excursie.

U gaat  er op eigen gelegenheid naar toe. Zorg dat u op tijd bij rioolwater-zuivering aanwezig bent. Als u aankomt druk dan op de bel op de metalen zuil bij de poort, waarna u het terrein op mag. De auto parkeert u bij het bedrijfsgebouw. Er is ook een fietsenstalling aanwezig.
Ik wacht op u bij de poort, waar we verzamelen; daarna gaan we gezamenlijk naar de receptie om ons aan te melden.

Aan deze excursie zijn geen kosten  verbonden.

Maximaal aantal deel-nemers aan deze excursie is 30 personen. U kunt zich aanmelden voor deze excursie middels het aanmeldformulier in de RVS of via onze website. U krijgt melding of u wel of niet kunt deelnemen aan deze excursie

Mocht u op de dag onverwacht niet kunnen of bij problemen, bel dan naar het onderstaande nummer.

 

  Leo Loijen, tel. 06-81 19 5802
  Werkgroep Educatie & Cultuur