Excursie Bio centrale, Museum Brigade en Garde Prinses Irene.

Datum:    woensdag 7 juni en woensdag 14 juni 2023
Aanvang:   09:30 uur vertrek vanaf ’t Patronaat
Eigen bijdrage:   € 20,00 per persoon (introduce € 94,00) dit bedrag wordt na inschrijving automatisch afgeschreven
Aanmelden:   tot 29 mei via onderstaand inschrijfformulier

 

Op 7 en/of 14 juni gaan we een bezoek brengen aan de Bio centrale, gelegen in Meerhoven en Museum Brigade en Garde Prinses Irene te Oirschot.

De Bio centrale kan per keer, maar 15 personen ontvangen. Daarom hebben wij besloten deze excursie, bij voldoende belangstelling, in twee keer te doen. Namelijk woensdag 7 juni en woensdag 14 juni. Daarom het verzoek als u géén voorkeur heeft voor een van beide data dit aan te vinken op het inschrijfformulier. Maximaal kunnen er totaal 30 personen aan deze excursie deelnemen.

De excursie doen we met de fiets. We verzamelen ons om 9.30 uur bij ‘t Patronaat en fietsen vandaar uit naar het Museum Brigade en Garde Prinses Irene te Oirschot. Voordat we het museum bezoeken drinken eerst een kop koffie in het nabij gelegen restaurant Echos. Na de koffie bezoeken we het museum. Het museum is gelegen op militair terrein. Dus ID kaart of paspoort  is verplicht. Anders komt u het museum niet in. Het is een bijzonder museum waar onderdelen van vliegtuigen, militaire voorwerpen en de geschiedenis van de Prinses Irene brigade verteld wordt.

Na het bezoek aan het museum fietsen we naar Meerhoven waar we gaan lunchen in het restaurant ‘Mrs Park’. Dit restaurant is gelegen tegenover de Bio centrale. Na de lunch bezoeken we dan de Bio centrale. Hierna keren we huiswaarts. Rond 15.30 uur zijn we thuis.

De kosten voor deze excursie bedraagt € 20,– per persoon. Dit bedrag wordt na inschrijving automatisch afgeschreven

Opgeven kunt u via onderstaand aanmeldingsformulier. Einddatum inschrijving is 29 mei.

Werkgroep Activiteiten

De uiterste inschrijfdatum is helaas voorbij.