Datum: donderdag 14 juli 2022
Vertrek: 08.30 uur vanaf Ontmoetingscentrum Sele
Eigen bijdrage: € 87,00 per persoon (introduce € 91,00) dit bedrag wordt na inschrijving automatisch afgeschreven
Aanmelden: tot en met 4 juli a.s. via onderstaand inschrijfformulier

 

Op donderdag 14 juli 2022 gaan we naar het Nederlandse Bakkerijmuseum en daarna naar het Anton Pieckmuseum, beiden in Hattem.
Om 08.30 uur is het vertrek vanaf Sele. Iets vroeger deze keer want de afstand is 150 km.

We beginnen met koffie/thee met iets lekkers van de bakkerij en een demonstratie van de bakker. Daarna bezoeken we het bakkerijmuseum. Daar
komt de geschiedenis van brood en banket tot leven. Ook is er een museumwinkel. Om 13.00 uur staat de lunch voor ons klaar met natuurlijk bakkerijproducten.

In de middag volgt een bezoek aan het Anton Pieckmuseum. We worden in groepen rondgeleid. Dit museum toont de werkplek, de ets-pers en een
uitgebreide collectie van het werk van Anton Pieck, de man die bekend is van het sprookjespark in de Efteling. Rond 17.30 uur sluiten we de dag af met een drie-gangendiner in De Ruggestee in Hoenderloo. Na het diner keren we huiswaarts waarna we omstreeks 21 uur bij Sele aankomen.

Helaas geldt ook voor deze reis dat de prijzen gestegen zijn. De prijs voor deze geheel verzorgde dagtocht bedraagt € 87,00 en wordt na inschrijving middels incasso afgeschreven. Introducés betalen € 91,00.


Contactpersoon voor deze reis is:

Corrie Zuidhof, tel. 06-55 12 56 04.
Reiscommissie Seniorenvereniging KBO Zeelst