Datum:    2 november (proefles) 9 nov. 16 nov. 23 nov. 30 nov. 7 dec. en 14 dec.
Locatie:   Kabouterdorp  Broekweg 105 Zeelst
Tijd:   14.00 uur – 16.00 uur
Eigen bijdrage:   Eerste les is gratis. Daarna €30 voor 6 lessen
Aanmelden:   Voor 19 oktober via onderstaand inschrijfformulier

 

Ook dit jaar is er weer een cursus tekenen en schilderen. De cursus wordt gegeven door de beeldende kunstenaars Elly Dolman en Ad Dams.
Elly is naast tekenen en schilderen ook zeer geïnspireerd in de Sumi-E schilderkunst. (Chinese penseel tekeningen).
Ad doet schilderen, tekenen en cartoons. Beide hebben de kunstacademie gevolg en zijn docent  geweest bij diverse scholen.

De cursus bestaat uit 7 lessen waarvan één proefles. Deze proefles is gratis. De proefles is bedoeld om te kennis te maken en te horen wat uw interesses zijn op gebied van tekenen en schilderen.
Hierna volgt een serie van 6 lessen in tekenen en/of schilderen. Zowel beginners als gevorderden kunnen aan deze cursus deelnemen. Ieder krijgt op zijn eigen niveau les.

De kosten voor de cursus bedragen €30,- voor 6 lessen. Hierbij is koffie en thee inbegrepen. De basismaterialen zoals papier, krijt, houtskool en potloden zijn ook  in de prijs inbegrepen. Verf zoals aquarel-olie- en acrylverf dient u zelf mee te nemen.

De datums waarop de lessen gegeven worden:
2 november (proefles) 9 nov-16 nov-23 nov-30 nov-7 dec en 14 dec. Bij voldoende belangstelling kan, na deze cursus, nog een vervolg cursus worden gegeven.