Bingo!

Recreatiezaal van Ontmoetingscentrum Sele
Kosten:

€ 2,00 per bingoplankje

Bingo is te vergelijken met kienen en iedereen kan hieraan deelnemen.
Het bingo spel wordt momenteel door een vrijwilliger van zorginstelling Oktober georganiseerd. Als Seniorenvereniging KBO Zeelst gaan we samenwerken met Oktober en u wordt als lid van onze
vereniging van harte uitgenodigd om een keer binnen te lopen en/of deel te nemen.
Goed om te weten! Er worden ongeveer 16 rondes gespeeld. Bingoplankjes kosten € 2,00
per stuk. Er wordt om geldprijsjes gespeeld. De opbrengst van de verkoop van de plankjes wordt door het aantal te spelen rondes gedeeld. De geldprijsjes variëren dus en zijn afhankelijk van het aantal verkochte plankjes. Als u kienen leuk vindt, kom dan een keer proeven van de bingo op vrijdagmiddag. U bent van harte welkom. Wel graag aanmelden via het inschrijfformulier in “De Rustverstoorder” en dat inleveren in de groene bus bij de kerk.