Bezoek aan Veldwijzer

Aanvang:   10.00 uur
Plaats:   Sterrenlaan 15, Veldhoven
Aanmelden:   tot 3 maart via onderstaand inschrijfformulier

Als u ondersteuning nodig hebt, kunt u altijd een beroep doen op onze cliëntondersteuner Corry Pollemans (tel. 06 20 62 43 06, e-mailadres:
cjmpollemans@gmail.com). Zij luistert, denkt mee en ondersteunt u bij vragen over uw thuissituatie. Daarnaast kunt u ook terecht bij Veldwijzer.

Op maandag 11 maart om 10.00 uur gaan we een bezoek brengen aan Veldwijzer, Sterrenlaan 15. Veldwijzer is ontstaan uit de samenwerking van Stichting Welzijn Ouderen Veldhoven (SWOVE), Cordaad, Bureau Sociale Raadslieden (BSR), Voedselbank Veldhoven, Stichting Leergeld Veldhoven en de Kempen en de nieuwe organisatie voor senioren Langer Thuis Wijzer. Deze organisaties samen zorgen ervoor dat alle Veldhovenaren te allen tijde kunnen rekenen op actieve ondersteuning, zeker als zij kwetsbaar zijn geworden. Ook kun je hier terecht voor informatie en advies over allerlei andere zaken zoals wonen, zorg, vervoer, klussen, vrijwilligerscentrale, het invullen van formulieren, geldzaken, personen- en familierecht.

Op deze ochtend maakt u kennis met de mensen die u kunnen helpen als u nu of in de toekomst vragen hebt of ondersteuning nodig hebt.

Uiteraard hoort er een rondleiding bij én een kopje koffie of thee in de ‘huiskamer van Veldhoven’.

Mieke van Lisdonk

Inschrijfformulier "Bezoek aan Veldwijzer" (* = verplicht invullen)
  • Lidnummer begint met 3550 gevolgd door 4 cijfers