Datum:    donderdag 20 juli 2023
Vertrek   08:30 uur vanaf Sele
Eigen bijdrage:   € 90,– per persoon (introducé € 94,–) dit bedrag wordt na inschrijving automatisch afgeschreven.
Aanmelden:   tot 8 juli 2023 via onderstaand inschrijfformulier

 

Na vertrek uit Zeelst verwachten we rond 10.00 uur aan te komen in Arnhem. We gaan naar de Kasteelboerderij, waar we de dag beginnen met koffie/thee en appelgebak. Dan heeft iedereen van 11.00 uur tot 13.30 uur gelegenheid om terug te gaan in de tijd met een bezoek aan het Openluchtmuseum. Er zijn diverse boeren- en ambachtslieden, die ons vertellen over hun werk van vroeger. Een rondrit in een oude tram over het terrein mag u natuurlijk niet missen. Hiermee kunt u, wanneer u moeilijk kunt lopen, zich toch over het terrein verplaatsen naar de verschillende attracties. Dus rolstoel of rollator kan mee. Voor degenen die graag aan spelletjes mee doen zijn er oudhollandse spellen.

Om een stukje van vroeger te bekijken is een bezoek aan het “Tilburgse straatje” aan te raden. Om 13.30 uur worden we dan verwacht in het restaurant voor een boerenlunch. Wanneer iedereen dan om 14.30 uur weer de nodige energie heeft opgedaan, kan men het museum verder bezoeken.

Rond 16.30 uur wordt u dan weer bij de bus verwacht en gaan we naar een restaurant, waar we een 3-gangendiner krijgen aangeboden.

We verwachten dat we dan rond 20.30 uur weer terug zijn bij Sele te Zeelst.

 

De reiscommissie.

De contactpersoon voor deze reis is:
Anneke Spiegels, tel 06-51 09 60 63.

Inschrijfformulier "Dagtocht Openluchtmuseum Arnhem" (* = verplicht invullen)
  • Lidnummer begint met 3550 gevolgd door 4 cijfers
  • Lidnummer begint met 3550 gevolgd door 4 cijfers