24 maart 2021

Reacties op het lentebloemetje

Omdat de activiteiten van onze vereniging nog steeds geen doorgang kunnen vinden, hebben we aan alle leden een lente bloemetje gegeven. Vrijdag 19 maart stonden bij Groenrijk 3 pallets met primula’s en 1 pallet met porseleinen witte potjes klaar. Dus…. het verpakken kon beginnen. Folietje erom, kaartje in de pot en een strikje eraan en klaar was Kees.  Op pallets naar het verdeelpunt waar de 34 vrijwilligers de bezorglijsten kregen. Met een praatje aan de deur werden deze bloemetjes dankbaar in ontvangst genomen.

Rinus en Lies van Asperdt schreven als dank dit gedicht:

Bij KBO Zeelst begint het voorjaar
Met een warmbloemig gebaar
Het geeft in deze coronastrijd
Een gevoel van saamhorigheid
Heel veel dank,…wat kan een bloem
Toch zoveel aan good-will doen!

 

Martin Spiegels overhandigt een bloemetje aan Leo Moonen.